MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 12, 2014

lazada sale 12.12.14

 kat umah tu mesin basuh dah sebulan jahanam...so ktorg g basuh baju kat dobi je la...mmg nak cari mesin murah2 je..xde bajet la kawan..anak nak skolah lagi time nilah mesin rosak plak...huhu so kita bajet 500 je utk bli mesin basuh..mmg dah usha kat lazada...samsung 7kg RM499 ingat nak bli gaji nanti..skali semalam nengok lazada dok iklan 12.12 ada sale besaran so harusla amek peluang bli time ni kan..

masa kt umah pagi tadi sebelum g keje buka web lazada dia ada special promo 12 am - 8am diskaun mmg gile2..contoh mcm tadi ada perasan klw bli barang RM400 ,50 orang pertama dapat less RM100 dia ada la bagi kod dia..kita try la nak bli pagi tadi..tapi cam xle nak proceed via phone..benci tol tau..laptop plak tinggal umah mak..

sampai opis cepat2 buka lazada.haruslah proceed bli mesin basuh ni kan..harga RM499 pastu ada tambahan 12% jadi RM439.12 murah ok..kita usha kat kedai RM600 lebey tau.pestime ni soping kat lazada..harap2 ok la mesin ni & pestime juga soping online amount lebih dari 100

pastu nengok backpack pon murah rembat la apa lagi...harga RM33 lepas tambahan 12% lagi jadi RM29 je
korang tunggu apa lagi..sehari ni lazada buat sale gile2 sila terjah ok

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tk ckup duit nk sopink..hahahaha

Hidayah Ak said... [Reply to comment]

tak penah try lagi shopping kat lazada ni.. tak sangka sebesar2 mesin basuh tu pun ada

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wah agak murah jugak ni ;D

MAZLIZA ABD RAZAK said... [Reply to comment]

macam2 ada kan..
dompet jer x larat nak sele hihi..

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

ini la brg2 nyer ye...
berbaloi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...