MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 11, 2014

lepat labu pernah makan?

 kesian kita..umur 31 tahun baru kenal apa tu lepat labu..ahaha...kisahnye 2minggu lepas kita bli la kuih kat pasar tani ari rabu kat keramat permai.biasa mmg rabu akan singgah pasar tani beli bfast bawa g opis & budak2 opis pon selalu kirim bfast.

biasa kita singgah kedai kuih makcik ni kita bli kuih koci..tapi dah lama dah asal pegi je sure kuih koci dah abes..padahal kita sampai kul 8.10 pagi mest dah abes kuih koci dia..kuih koci dia mmg terbaik lah! xpernah lg jumpe sedap gitu..memandangkan kuih koci abes kita pon sebat la lepat labu, lepat pisang ngan lebat ubi

sampai opis tros makan..mak aii!! sedap rupanya lepat labu ni..selama ni kita dok nengok je xminat nak beli sebab xbape minat lepat sebenarnya..lepat pisang tu kita xmakan sangat..tu tak bli tu..skali dah rasa amek kau...minggu ni pasar tani xsaba2 la nak bli lepat labu lagi haha..siap bebudak opis pon kirim la diorang ada yg xpenah makan seme kata sedap

rasanya kita xjumpe lg kat mana2 kedai jual lepat labu ni..memang susah nak cari ni..

so sape2 yg dok area keramat ni nak try lepat labu bole la g kedai makcik ni..dia satu2nya kedai kuih yang ada kt pasar tani tu..seme kuih dia sedap2





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Afne said... [Reply to comment]

mcm sedap je nana... lepat labu x pernah mkn. klu bingka labu mmg aku suka!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak penah makan lagi

adda syuhada said... [Reply to comment]

saya pun suka makan lepaT Labu...selalu beli dekat tepi jalan je :)

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

aida pernah makan :)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh cantik!! warna kuning.. :D tp sy xpenah makan lagi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...