MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 22, 2014

lunch @ mat teh ikan bakar ngan gefren

 jumaat lepas last minit plan lagi skali...pasya nk dtg amek barang je sebenarnya dah alang2 jumaat tu pasya hafday diah plak mmg keje hafday je jumaat makanya kita pon plan la g lunch sama2..nana keding last mnt xle join. port lunch kat ikan bakar mat teh pasar keramat.selama ni dok kenalkan diah je ikan bako ni pasya & nana xpenah lg kita bw g makan sini

klw makan sini time weekday mmg hazab skit nk dpt tempat duduk, klw ari jumaat ok skit, sabtu pon ok xpack cam weekday.tapi terus terang cakap la..sape yg xleh nk makan kedai biasa cam gini mungkin xsesuai kot utk korang hehe..bukan apa kita jenis xkisah je makan mana2 tp sebab kedai ni mcm dah lama kan..panas plak tu tu kadang kita segan nk ajak budak2 opis..kena diorg tu taste xmakan kedai2 camni naya kita..

ada kwn kita tu penah skali kita ajak makan pastu sepanjang makan dia komplen panas sambil kipas2 muka..tgk camtu dah paham okla..ko tak sesuai makan kedai camgini so pastu kita xajak dia dah dtg sini haha..ada kwn tu plak jenis xkisah skali dia try pastu dia pon dh pandai mkn sini siap bawa laki g makan hehe..


 nasi dia set ngan sup kaki ayam klw ko xmakan kaki xyah la minta sup
 nasi 3, ulam2, lauk ikan pari, ikan kembung utk pasya yg xle mkn pari air mangga 3 RM37
 ikan pari rodi kasi pecah2kan kasi ilang panas katanya haha..
dah dia smpai dulu bosan leteww tu dia kenyeh2 nye ikan ni haha xpe..sebab xpanas kitorg smpai tros ngapp
 ikan kembung pasya
 air mangga tsedap dlm donia ngan pekat dia manis cukup2 rasa



 pst nampak tak tukang bayo pakai tudung biru tu
ye itu la rodiah atau deah atau rodi
dah tuka imej uolls hehe
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

pergh..lapar tgk ikan pari bakar tu...cedapp...

Falsya said... [Reply to comment]

Air mangga mat teh mmg superb..hurmmm abg bdn beso tuh ke mat teh??..garangggg..hahahah

mrs.ecam said... [Reply to comment]

assalam...nana ni port sye klu nk mkn ikan bako...mmg superb....air mangga tu wajib ode...abg beso tu klu byo ngan die dpt murah sikit...heeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...