MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 3, 2014

makan,mandi, tido

ari kedua ngan bebudak berumah kat hotel.pagi2 tu lepas bfast dd nye g koje...tinggal la kita 3 beranak kt bilik..kul 9 lebey gitu bawa budak2 g mandi kolam.sejuk yarabi air dia..sebab cuaca mendung je kan..xlama pon kakak mandi tak tahan sejuk katanya..kolam plak xde kolam yg budak, tu kena perati2 si kakak mandi kolam dalam paras dada kita.

lepas mandi balik bilik adik tido...tunggu dia bangun tido baru la turun kat cafe bawah nak lunch..lunch pon bertiga je ngan budak2 sebab dd nye keje..dah abes lunch tu baru la dd dia sampai..haih tak senang nak lunch haha..apa taknye asal ibu dia bangun nak g amek makanan adik nak ikut..camane la orang nak dokong dia sambil bawa pinggan..biar je dia mlalak kt cafe tu hehe..kang kita datang bawa makanan diam la dia


nengok la tu kemain sedap tido bese kt umah kul 7 dah bangun tido kt otel ekon sejuk2 ujan plak tu kul 8 lebey baru bangun xpenah2 bangun lambat gini
sejuk air kolam dia kita turun sebab nak cek dalam mana je air dia pas rasa mcm ok selamat nk kasi mia mandi tros kita naik hehe

tkedek2 berlari g bilik, bilik plak hujung skali blumba2 dia ngan kakak sape yg sampai dulu hehe

iye dah bosan ni...kita bawa dia dok tepi tingkap nengok pemandangan dari tingkat 8




ari ke2 ulang makan desert yg sama sebab sedap hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

pandai kakak damia berenang...senang la ibu...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok mandi pool tak da yang kaco ye mia...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
creme brulee ka tuuuu???????
oohhhh nak jugak sob3

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Wow..bestnya..makan semua sedap2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...