MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 23, 2014

malindo's pisang cheese terbaek @ wangsa maju

sabtu lepas lepas bli baju skolah mia balik tu singgah wangsa maju..amrul la dok kata dia ada bli pisang cheese terbaik kat wangsa maju, kita pon suh dia bawa nak bli juga..hehe mana bole dia sorang je rasa kita nak juga..dia kata tapi q panjang la..awak la turun q saya tunggu dalam kete ok fine..demi menda sedap xkisah klw kena q janji awak jaga anak dlm kete hehe..

masa sampai tu nengok xde orang pon..akak tu pon mcm kemas2 amrul jerit dari seberang jalan dia kata jap..lagi 10 minit baru dia goreng..ok la tunggu dalam kete...xlama tu tetiba dtg 2,3 orang beratur cepat2 la beratur juga

kedai dia btol2 depan skolah rendanh seksyen 4 wangsa maju, situ ada 2 kedai goreng pisang cheese carik yang ada banner malindo's pisang goreng cheese.sebekas RM5 dia punya cheese bapak besar2 tak kedekut langsung beso2 mcm cheese kita bli nak buat lasagna tu..cheese tabur atas pizza tu..gitu la beso dia..klw g kedai lain cheese halus2 je tu pon kedekut je...kedai ni dia sagat cheese tu sampai tutup pisang.mantap!kita bli 2 bekas sebekas kita sebekas amrul, piranha mmg gitu mana bole share hahaah...

parking depan skolah
kedai dia seberang skolah



mabeles!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

hari tu akk tgk kat danau kota pun ada ramai yg beratur..tp bukan malindo la..tak taula sedap ke x...tp beratur kemahen panjang nooo

IeRA said... [Reply to comment]

salam singgah..

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

uishhh...nampak sedap tu...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nana, kami penah tinggal kat blok a1 sebelah sekolah tu dulu, hehe..dr 1999-2003

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nana, kami penah tinggal kat blok a1 sebelah sekolah tu dulu, hehe..dr 1999-2003

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kaya dengan cheese..kikiki..adoi bila nak makan ni

Nur Inani said... [Reply to comment]

ya allah melting tengok pisang goreng tu. sedapnyaa :)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha sy xreti nk mkn pisang goreng cheese ni, reti makan yg cicah sambal kicap je..haha :p

fazlina rosli said... [Reply to comment]

xpenah rasa lagi pisang chese ni.. kene cari ni..

salam perkenalan..

www.mysecretvitamin.blogspot.com.my

yana yassin said... [Reply to comment]

Ya ampunnn, memang cheese leleh sungguh . Memang kena cuba nie, pernah beli yang kat tasik titiwangsa jer .

Oneyani Deankayree said... [Reply to comment]

menarik..selama ni pg kat Taman Melati..best jugak nak-nak pisang cheese special dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...