MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 17, 2014

naseb baik ada stok!

huh lazada ni btol2 pening la...kata kensel oder pastu nak refund skali gdex call nak anta barang lazada.fail btol la sistem diorang ni hura hara! ahh xkisah la hura hara ke kelam kabut ke janji barang aku dah sampai haha....

sabtu lepas gdex call nk anta barang lazada, kita mmg tekejut la dah ari jumaat tu lazada kata oder kensel. masa dia call tu kita xde kt umah kita suh jiran depan tu terima on behalf

bli beg ni RM29 je..kita lg suke bawa beg galas dr bawa beg tolak tu.nnt klw jadi nxt year g oliday senang bawa naik flight je xyah nk checkin luggage
.
ni mesin basuh semalam dah sampai ye ye an je kata email dia hantar qty 8 biji haha
masa budak gdex call kata kak saya nak anta barang kita tros tanya
bape biji mesin basuh?dia ckp 1 je kak..hehe so smlm kul 5 tu lari kejap la balik umah seb baik opis dekat.
kita nye baju dah ler segunung dalam bakul amrul plak balik lambat..tolak la kita sendiri masuk dalam dapor pastu nak pasang kat paip tak pandai haha..kena la tunggu amrul balik juga baru basuh baju
mujor user friendly idok la terkial2 nak menekan button mana satu
dah ada mesin basuh apa lagi 2x trip membasuh abes di kutip nye towel2, jeans bergantungan blakang pintu kasi cuci hehe..bukan apa kena la test kan kang klw tak ok kena return la balik
mesin ni sbijik sektol kita nengok kat eon RM699 nengok kat giant RM799 nengok kat kedai letrik area opis RM650 skali kita dapat kat lazada RM439.12 jek! berbaloi2 walaupon pada mulanya aku dah amuk kat stapp lazada hahah naseb kau lah!
ni la pengalaman pertama kita bli kat lazada, kalau ditanya nak bli lagi tak??
emm...serik sebenarnya...tapi bila barang dh sampai gini tempoh masa dari kita bli & dapat pon xlama jumaat bli selasa sampai, cepat la juga servis dia..sebabkan masalah teknikal deme ni yang memeningkan tu yg wat kita jadi serik nak bli, tapi kita ni bukan bole nampak menda2 murah kang meroyan la nak klik buy haha...xpe la bole dimaapkan kot..sebab barang yg kita oder sampai depan pintu lain kali jangan buat lagi tau LAZADA!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, kak..haha semangat aku nak tgk 8 bijik mesin basuh tu kak..xpe2 yg lagi 7 tu ghaib agaknye, haha yg penting dh dpt yg kak order ni..best2..mmg murah :D

Hidayah Ak said... [Reply to comment]

hehehe kagum2 mesin basuh pun boleh beli online je. nak cuba beli tapi tak berani..

Ida Puanstoberi said... [Reply to comment]

akk pernah beli barang Lazada ni. Barang elektrik jugak..dan harga pun boleh katakan mahal gak. Masa tu tawakal je..
Mula tu lewat sket - akk trus tulis kat blog - depa respond kat blog - pastu depa emel kata barang on d way - pastu dah dapat tu depa call tanya lagi dah dapat ke apa.

Okay jugak lah sbb depa ni ada team yang baca blog2 kita ni. Apa2 hal kita tulis je dalam blog. Hihi.

yana yassin said... [Reply to comment]

Barang letrik besar beli kat lazada . Memang ada plan nak beli peti ais. Kalau ok, boleh try lah nanti . Sebab selama nie beli barang comel2 jer , belum sampai tahap besar gedabak lagi . :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

risiko kan kalo gini, tapi at least barang dah dapat syukur sangat dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...