MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 19, 2014

ni seme salah dia!

ari ahad lepas klw ikutkan nak check out lepas dinner...siang tu g wedding kt bora ombak pastu balik tu tros balik hotel..xde buat apa dok diam2 dalam bilik...pastu petang tu amrul call oder makan padahal baru siang tadi makan kat kenduri...makan je keje hahah manala kita tak gomok dah 3minggu mewah ngan makan..makan tido makan tido dah mcm tong dram rasa!

malam tu xde la oder makan sebab petang tu dah makan..kenyang lagi..cuma dahaga je..apa lagi call room servis oder air...hahah adoi senang nye ati gelak2 je kita ngan amrul eh kita ni cam orang kaya je kan..menu baik nye letak sebelah telepon..lapa je call...dahaga je call oder haha..cer bayo sendiri..haram! nak oder hahaha

dah malam tu baring2 tetiba malas plak nak balik umah..yela dah sedap2 tido dalam bilik ekon pastu cam malas la nak drive balik...sebab kita sendiri yg kena drive..amrul bawa motor dia sebab dia kan dtg dari opis dia masa sabtu tu..amrul tanya nak balik bile?kita ckp xpela..kita tido otel je la esok pagi pas bfast checkout..tros g anta bebudak kt umah tokwan, taska pastu g opis mujor la jalan tak jem ari isnin tu..clear je federal highway

kakak mandi lagi utk 2nd round
 adik dah slamat.....sejuk2 sedap je dia tido xsedo2

 dah baring2 dahaga...call room servis
 cam gini je pon dah RM57 xpe..sign aje hahaaha
 sok pagi bfast kat cafe buffer ari2 sama je naik jemu haha kohaja je..dah free lagi mau banyak bunyi
 kakak tak abes2 makan koko krunch..kat umah pon ada kakak oiii
 budak ni tak abes2 nak minum air teh mmg orang tua btol pg2 mnm teh hahahah
 ok dah abes episod bermalam di hotel buat hotel tu mcm rumah aku..hahah..tah bile nak mrasa dok free gini tah tunggu la dd banyak keje cam orang gile dapat la lagi dok otel cam gini

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

zety said... [Reply to comment]

mmg syok woooo jd tong drum cenggini.kih3

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Seronok sbb freekan nana..akk kompem geletis nk tido hotel jgk.hahahaha

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

klu kite, kite pun nakkk...dah free kot, bila lagi nak rasa mcm org kaya.. kol je nnt room service sampai hehe

Nur Inani said... [Reply to comment]

sedap betul kakak berendam dalam bath tub. hehehe :)

Nafisa81 said... [Reply to comment]

Free ke...? Bestnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...