MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 16, 2014

saya dapat 8 bijik mesin basuh lazada bagi FREE!!

rentetan dari peristiwa lazada kensel oder kita aritu...pagi ni lazada email minta maap....pastu dia kata sebagai tanda minta maap dia nak adiahkan kita 8 biji mesin basuh...memula tu dia kata dia bagi 4 biji tapi sebab dia menyesal sungguh2 hati buat kita naik hantu..makanya dia baik ati nak kasi 8 biji mesin basuh

tq lazada....aii lebiu 

ni email pertama dari lazada dia kata dah pos 4 biji

 pastu dia email balik tambah lg 4 jadi 8 bijik semenye


 poyo je kan...hahaha macam real2 je dapat 8 bijik mesin..gdex ada call tadi kul 5-7 petang kang dia akan anta mesin basuh ni..xpe kita nengok la bape bijik yg sampai jap lagi

tp serius la..pening btol lazada ni..kejap kensel pastu ada plak barang dia anta kat umah...ari sabtu lepas orang courier call kata nk anta barang kt umah..kita plak masa tu otw nak g hotel kita pon suh la jiran depan umah sign bagi pihak kita...diorang anta beg yg kita bli...so kita dok bajet ok la..mesin basuh tu yang xde stok..kita dok cek la kat mebeng kot ada diorang refund nengok xde pon...cek email pagi tadi dia kata dah fully shipped mesin basuh tu...memula cam xcaya pastu orang gdex call kata nak anta brang petang nanti baru caya...

saspen kan..hahah kang kita nengok bape bijik mesin sampai
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Nadea Emerald said... [Reply to comment]

ok boleh bagi aku sebijik.. banyak tu 8.. hahahahah

AIN said... [Reply to comment]

KAK..KALAU BETUL DPT 8BIJIK..SY NAK SEBIJIK..NAK HADIAH KAT MERTUA.. =)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nak buat sale giler2, tp bila ramai yg soping xleh nak handle sampai pening2 kepala, hahah! klu btol dpt 8, makcik kayooo la kekekekeekk

Nieyl said... [Reply to comment]

Actually, nieyl pun dapat benda yang same..padahal beli 1 almari je... first emel tuh mmg btl 1 quantity...tapi esok nyer lazada emel..kata 4 almari pulak..ish..xfaham laa...

SYANI said... [Reply to comment]

Saya pun kena gak camni.. Dah oder pehtu kata dah pos.. Barang dah sampai tetiba dapat email order cancelled pulak... System Lazada tengah pening kot

seraa rose said... [Reply to comment]

kalau btl dapat 8 mmg berbaloi2 la. hee

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam! Gila kak kalau dapat sampai 8 bijik! diorang nak buat mcm Zalora gaknye nih..klw betul2 dpt lah 8 bijik, sy nak cover citer akak ni dlm blog saye! hahahah :D

Liza Yati said... [Reply to comment]

Lapan bijik? Wow. Boleh jual 1 kat Liza.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Terbeliak bijik mata akl membacanya..8 8bijik..hamboii..baik betul lazada..blhla sis jual blk ni dpt duit..hahaha

ummi_khalish said... [Reply to comment]

kalau dpt 8..lelonglh satu kt kami murah2..hihihi

eima said... [Reply to comment]

Tu dia 8 tu...klu betui 8 ..syoookknye

kedaionlinemy said... [Reply to comment]

Wau byk btol.. untung heeh... korang cuba tgok kat kedai ni.. byk brg pelik2... tgok sini... www.kedaionlinemy.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...