MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 18, 2014

selamat pengantin baru dikmas & suami

 weken lepas kita ke kenduri dikmas dekat bora ombak. ni kira 2nd time attend wedding kat bora ombak, skali aritu opismate nye wedding.ok sebelum nak cite pasal majlis dikmas nak cite skit camane kita bole kenal dikmas.

mulanya dikmas ni silent reader blog kita..tah camane satu ari dia msg kata nak bli kuih sarang semut..ok la..start dari dia bli kuih tu kita mcm rapat tapi kat alam maya la...follow fb & ig dia..ingat lagi dikmas cite kak...bestnye akk menang ipad contest safi..tahun depan saya nak masuk juga la...nak dijadikan cerita tahun 2013 dikmas join juga contest safi yang mana kita pon join..tapi kali ni group dikmas juara dapat tab group kita plak menang saguhati dapat instax camera..so 2 ari ktorg berkampung kt avillion pd menang percutian bersama shila hamzah.hehe...cam ironik sangat kan?dulu dia cam kagum2 kita menang pastu dia plak menang

ok balik kepada kenduri kawen.majlis dikmas ni dekat bora ombak.disebabkan ni kali kedua kenduri kita tau tau makanan kt bora ombak ni sangat lah sedap korang...mmg siang tu kosongkan perut nak makan nasi minyak dikmas kt bora ombak.dengan muka tak malunya kita tambah nasi 2x hahah..fuhhh terbaik gile nasi minyak dia ayam masak merah, rendang daging & acar dia sedap mabeles..siap masa kita nak tambah tu ada sorang budak laki nak tambah juga pastu kawan dia tegur aii tambah nampak..budak tu kata sedap dowh..hahah serius mmg sedap jilat2 jari kita..

masa sampai tu dikmas tengah bersanding kat ruang luar lepas tu diorang masuk dalam ruangan yg ada ekon bersanding lagi skali & upacara tepung tawar kelass!! ada 2 pelamin...lawa plak tu pelamin dia..yang paling penting pengantin sangat cantik & naik seri.dikmas ni memang lawa..kita pernah ckp ngan dia masa memula kenal..dikmas ni model ke?hahah dah la tinggi nye muka cantik.

ok sebelum gerak ke kenduri dikmas mai kita posing sekeping dua..hehe sebabnya kita bli skirt ni kat IG tuan empunya IG suh tag dia klw kita pakai...ingatnya nak pakai baju ni masa raya nanti..tapi memandangkan raya lambat lagi kita balun la hahah..
baju peplum ni bli kat zalora adoi sangat tak elok...huhu baru stengah ari pakai diomand dah tercabot 3 biji pastu dia nye landasan diomand tu tajam abes tercarik kat baju tercarik kat tudung mmg bahya baju ni bole menjahanamkan tudung skali. cantik mmg cantik...tp klw nak pakai pasni kena very ati2

p/s : kalau rasa nak muntah jgn tengok tau..hahah kasi la chance mak nak fefeling model dalam blog sendirik

 .
tetengah pose2 adik datang kacau hahah masuk la frame gitu dok diam2 tepi kaki
 abaikan tudung tepi tu hahah kakak la amek gamba ni

skali kita pakai sama kaler ngan perantin da..nampak tak instinct kat situ?hehee



 mabelesss nasi minyak bora ombak nora kasi 5 bintang! hehe



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Nana nampak kurus tau..cantik nana pakai

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

cantek..ala2 model gitu pengantinnya
ehhh nana pun sama! keekekeke

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

serius baju ni mmg kena ngan nana tau...cun meh

Nana said... [Reply to comment]

kemain lawo nana ni... :D

adeqmas90 said... [Reply to comment]

Kaknana an idola contest dikmas ... :) mekasih kak nana coz dtg wedding dikmas..baju same okay .. umuahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...