MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 9, 2014

tangan ganas!

 aritu pas lunch kat cafe hotel, on the way nak balik bilik tu nengok kat lobby ada diorang letakkan olaf.kita pon suh la kakak naik atas podium tu nak amek gamba..sempat amek skeping gambo je..tetiba darwish pon datang...dia g tolak nye olaf tu..mujor la olaf tu ringan dia buat dari polistrin...tengah olaf tu nak terbalik kakak sempat la tahan..tapi kakak tahan kat tangan olaf..

apa lagi patah la tangan olaf tu...hahah sudah..menggelabah juga time tu..takut kena marah kan..tapi budak yg buat..mana la dia sengaja..xlama kang pekerja hotel tu datang berdirikan si olaf yang dah jadi OKU hahaha sian tangan olaf patah..

adik..adik..dia mmg gini tangan dia memang cepat, lagi cepat kita...cepat lagi dia..tu pasal mmg tak leh lepa seminit pon mata tu kena perhati ke dia sokmo

before
.
and after olaf cacat hahah
 eii...geram!




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...