MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 11, 2014

warehouse sale pensonic @ pj

 sebenarnya xde la plan nak g warehouse sale ni pon...tapinya masa dok lepak2 kat hotel..dok tengok update dari fb pensonic pasal warehouse sale ni..kita call amrul ajak..dia kata xsempat dia keje..xkan la kita nak g ngan bebudak je kan...idok daya la nak g bertiga je..tetiba last minit dia balik awal...

memandangkan kilang pensonic tu dekat sgt2 ngan hotel..so kita saje la g singgah...otw nak balik tu kita singgah la kejap nak nengok apa yang menarik..mmg xde plan nak bli apa pon sebenarnya...masuk2 tengok ramai nye orang barang letrik plak sepah2 je atas jalan dia xde kemas lawa2..kira sape nak ko amek je..klw xde stok tinggal situ je la..klw ada stok kena la tunggu staff dia amek dalam warehouse..

masa dok usha2 tu tetiba ternampak orang kerumun borong dapor.kita tanya budak yg jaga tu berapa harga?dia kata RM20 tapi kena pilih la nengok kemek ke kot calar ke, knob patah ke..mmg barang2 dia campor ada elok ada yang tidak..kita pon suh la amrul pilih...dah kebetulan dapor kt umah tu mmg nak kena ganti kan..kita pon rembat je la..

masa dok buka kotak tu nengok dia alas periuk tu xde..so korek la dalam kotak lain amek, masukkan dalam kotak kita..hehe...gitu la klw dah murah kan..mmg ada la yg slek nye..tp pandai2 la pilih.kebanyakan nye dapor ni banyak yg kemek...mmg paling laku skali la dapor ni sebab paling murah skali harga dia

sambil2 bli barang tujuan keduanya sebab nak join contest dia kat ig & fb hehe..alang2 dah pegi kan..join la skali. ni pestime g warehouse sale barang letrik, biasa g warehouse sale baju2 je..sonok nengok murah2 seme brang..mujor la duit xberapa nak ada kalau tak abes kita sapu penuh bonet hehehe












Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

IeRA said... [Reply to comment]

salam singgah..

bestnya!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

banyak barang yg nak jual murah ni yee

lieyalatif said... [Reply to comment]

wow berbaloi ni.... tu laa org kate kan kalo nak beli barang elektirk ke, perabot jek hujung tahun murah n ade sales....

Nafisa81 said... [Reply to comment]

Wah...bestnya.....dok johor jarang ada camni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...