MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 16, 2014

weken di sini lagi

 tu dia....3minggu berturut2 tido kat hotel..bile lagi nk merasa kan?dah free sebat je la hehe...sian bebudak sebulan ni diorang tak kemana2 sebab dd nye keje ari minggu..jadi ni je la hiburan utk diorang..bawa g tido hotel, mandi kolam..makan2 pastu tido kt otel.

sabtu tu cam biasa la amrul keje jadi kita la yg kena membawa bebudak ni ke hotel..kali ni dapat bilik tingkat 11.aritu dah dok tingkat 6 & 8 bilik aritu xde bath tab pastu aritu bilik 2 katil single kali ni best skit bilik katil queen & single pastu ada bath tab.kakak klw dah dapat bath tab xyah g mandi swimming pool pon xpe dia..

disebabkan dd nye keje jadi kita dok ontok2 dalam bilik je la...abes bebudak ni berkubang kakak lapo..padahal sebelum check in tadi dah makan kt cafe bawah..lapo apa lagi oder je pehtu sign..hahah bahgia idop ko kan

sian adik terlentok2 ha
 sampai2 otel dah kul 12 masa utk makan..buffet lunch dia RM58 sign aje..xyah bayo



abes mandi kakak lapo oder la nasi ayam xabes2 menu nasi ayam je dia

 malam lapo oder je room service
kakak nye ciken cop tetido2 dia tunggu makanan sampai
 ibu nye as ususal sirlion steak
 mushroom soup

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

BEST2 DAPAT MAKAN N TIDOQ KAT HOTEL

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Wahhh..ni bikin jeles nih

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

syoknya...kitorang kalau stay kat hotel memang suka order makan kat bilik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...