MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 9, 2014

weken kat hotel lagi

amboi cam orang kaya tiap minggu tido hotel haha...bukan slalu dapat peluang gini..jadi klw dah ada peluang cam gini haruslah di guna sebaik mungkin...kebetulan plak budak cuti skolah kan...dari dok umah je..ada baiknya kita angkut bebudak duduk otel..sementara dd dia keje..maka kita mlepak je la dalam bilik otel...lapa kang turun makan..bosan kang turun swimming pool...

sabtu lepas skali lagi amrul ajak g tido kat hotel..tp cam biasa la..dia keje jadi kita kena pandai2 la berdikari pandai2 la nak idop kan hehe...kul 12 tu drive dari umah ngan bebudak je g pj amrul mmg dah tunggu kat hotel..sebab dia dari opis dia naik motor..

sampai hotel menda pertama skali haruslah makan dulu...lunch kat situ ada buffet..so bedal la kan..apa lagi berpinggan2 adoi klw nengok kan pp kita ni dah konpius ni pipi ke bola?hahah....abes makan amrul naik jap bawa barang2 masuk dalam bilik pastu dia g keje balik....tinggal la kita ngan bebudak kat dalam bilik...

tak lama tu dalam kul 4 tetiba kakak kata lapa...dah tu masa kita dok lunch tu dia makan buah anggur cicah kat choc fountain tu je mana la nak kenyang..dalam bilik komplen lapa...apa lagi..call je room service oder nasi ayam..gile cam orang kaya rasa makan nasi ayam RM20 inggit haha...amrul dah pesan klw lapa ke nak oder makanan ke apa..oder je janji jangan membazir..nanti bil tu sign je..sebab seme nye FREE tak seronok ko dengar FREE?nak oder unta pon bole...mujor xde unta je hahaha....

lepas kakak makan nasi ayam abes licin tu...bawa la pulak bebudak g mandi swimming pool...kolam dia dalam..so kakak je la masuk kolam..adik kita kasi mandi kat shower tu je..dia bukan kira janji air dia suke dah..xyah nak kolam2 paip air dia paling suke hahah....

lunch kita..xmakan nasi ratah lauk je
 desert dia sedap sgt seme makanan sedap2 esp rvc dia mabeles
 ada sand art free je kakak apa lagi 2 keping dia tibai buat

 last week dapat bilik tingkat 8 kali ni tingkat 6 view plak ngadap federal highway
 view dari level 6
 huru hara dalam bilik main bukan2
 dah penat lompat2 lapa plak..
nengok la kemain oder room service
 dia dia nye makanan..ibu xmakan sebab kenyang oder air je..mujor la pree kakak oii..kalau bayar xkose ibu nak layan hahaha
 abes licin dia makan..suka sgt nasi ayam
 pas makan turun bawah mandi

 budak ni mandi kt sini je hehe tu pon dah suke sgt dia
 oleh sebab dd xde jadi xle lelama...xdaya nak kawal adik tu risau dia terjun dalam kolam je nengok kakak tgedik2 dalam kolam hehehe


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Kalau tiap2.weekemds pun syiok ni..hahahah

Ratu Hatiku said... [Reply to comment]

Hehehe...bestnya...yg paling best mestilah anak2 kan.. :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best layan anak2 kat hotel kan...best3...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg meriah bila smua free kn..order je..skali skala feeling2 jd org kaya..mkn tdo hotel best2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...