MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 19, 2015

bawa anak tgk binatang kat rabbit fun land

ahad sebelum start sekolah aritu balik semenyih, skang nenek mia dah pindah umah lama balik kat semenyih...so lepas balik dari umah nenek tu singgah la rabbit fun land..saje la dd dia nak bawa anak jalan sebelum buka sekolah...

ni kali kedua datang sini, dah dekat ngan umah nenek kan harus la singgah, bayaran masuk RM5 darwish free..pastu beli carrot skali dh siap2 potong 1 pastik RM10 kemain mahal..lenkali bawa carrot siap2 kat giant 1 beg baru 2 inggit hahaha..

kat sini bukan ada rabbit je..ada kambing, rusa, kuda, monyet, itik, seladang pon ada..adik kemain seronok dia..letak dia dalam kandang rabbit abes dia kejar seme rabbit2 berterabur rabbit lari...adik ganas skit..dia klw dapat rabbit tu dia sepaknye haha..adoi la adik..klw kucing tu tau plak suke, tapi yg klakarnye seme binatang kat sini darwish panggil MEOW.rabbit tu ok dia berani sampai bole sepak2 tapi binatang lain dia takut..suh kasi carrot xnak dia dok dekat2 hhehe..



tengok tu tak tentu arah dia kejar rabbit hehee





nampak tak puncak bukit tu, tu la bukit broga rindunya nak naik lg



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

suke tgk anak2 main ngan binatang cumil ni...yg paling kelakar part dlm video yg si darwish tendang rabbit..hahahhah..adoii..cumil sungguh

Nur Inani said... [Reply to comment]

seronoknya jalan jalan tengok haiwan :D

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

best gak tmpt ni.. murah pun murah.. kot sesat ke sana leh singgah kot.nnt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...