MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 27, 2015

bawa budak2 swimming

 weken lepas ari sabtu janji dah ngan mia nak bawa dia mandi kolam..ingat nak bawa g klcc je..pastu dah siap2 skali petang tu ujan..kensel la aktibiti...majuk la si kakak tak dapat mandi kolam..majuk, tido dari petang sampai ke malam tak sedo2 hahaha...

klw dah janji harus la di capati kan..esoknye amrul ajak budak2 mandi kolam kat kk club kat taman melawati, dulu tempat ni nama dia kelab melawati, masa zaman2 anak dara kita selalu la datang sini main bowling, tapi skang dia dah tutup dah bowling tu..aritu masa kakak ada majlis konvo peringkat negeri selangor pon buat kat sini.

bayaran masuk RM10 utk dewasa yang mandi RM5 dewasa yang tak mandi, budak RM5, makanan dari luar bole bawak masuk,kita memang malas nak mandi..tapi lencun jugak la..dah kalau masuk kolam kecik bawa darwish mandi ada la paras peha tu basah ha..redah je la..

sonok kemain la kakak..swimming pool ni ada gelongsor, memang dah lama dia ajak g tido hotel swimming pool ada gelongsor...tak ada kesempatan lagi nak bawa...bawa sini pon jadi la xyah tido2 hotel hehe....

kawasan swimming pool dia luas..ada yang khas utk budak kat tengah2 siap ada gelongsor pastu ada satu kawasan belakang budak tu utk org dewasa, kat depan plak kawasan yang khas utk budak2 blaja berenang ada kelas berenang kt sini, pastu ada sampai dalam 2 meter memang dalam la..pendek kata puas la mandi sini...nyesal pon ada tak bawa baju hehe..xpe neks time repeat bawa baju nak tejun!

 kolam budak
 ni kawasan depan tempat budak blaja berenang tp org lain bole juga mandi sini




.
oleh sebab xlarat nak jaga adik yg xreti diam masuk pool ni kita taruk dia kat shower ni..hahah
dia memang pantang klw dok bawah shower ni memang tak heran dah kolam besar2 alam depan dia tu, orang ajak naik nanak...nanak...


 last but not least gamba tuan tanah sebagai penyeri hari anda hahah puuiii
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lama tak bawak bebudak ni mandi pool

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

syoknya mia! dapat gak mandi kolam ye :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..seronoknya mandi kolam. yang adik..relax jer layan shower..ha ha.. mcm2 ragam anak nie kan? menghiburkan... :-)

eima said... [Reply to comment]

menarik la ... siap ade slide tu .....

tiga lalat said... [Reply to comment]

Salam. Hee seronok mandi pool.

mama tisya said... [Reply to comment]

oh open utk public ek..dlu tk silap kalo member club je bole msk...bole la kalo nk bw tisya..die pn asyik manjang sebut nk mandi pool...sian plak sbb bz je kn nk bw p tdo hotel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...