MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 7, 2015

fuh...fuh..tiup habuk kat kamera gajah

sian kamera kita..dah lama tak guna khidmat dia...last pakai masa ari raya haji aritu je kot..pastu ada la kakak pinjam, diah pinjam..bjasa juga kamera kita ni..seb baik xjadi jual heheh aritu dah ada niat mcm nak jual dah..tp bile fikir nanti nk amek gambar contest xde kamera xpela..pakai jela..

ni last week saje g photoshoot sebab nak join contest 7 eleven..hehe lama dah xwat keje gini..susah kot ada anak kecik nak g photshoot bagai..ni pon ekspress je ni ngan xde setting2 bagai main taruk aje..edit kt photoscape je..mmg xsempat nak setting kat camera kejar time nye pasal..

yang sadisnya beria2 aritu masa cuti new year g amek gambar..dah submit pon kat fb 7 eleven skali br prasan salah cup..heheh dah tu kena la amek gambar lain...pakai cup yg betol.si kakak kemain tak sporting dah nak bergambo..kwl dulu kita suh gelak kakak...cepat buat2 gelak relek je dia gelak blakon hover2..skang org suh malasla..dia ckp haha..ye la kita dok igt dia cam kecik2 dulu ikut je apa org kata.

meh nak banje skit gambo2 gedik kita bsama anak2

gambo pakai tudung biru ni gambo yg salah cup
nengok la lengan besar gajah org kata slim tipu la korang! haha

.
ni baru cup yg btol







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

still mcm dulu, anak beranak fotogenik :)

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

betul la...kita pun dah lama x guna kamera gajah...selalu amek gambr guna hp jer...

lia said... [Reply to comment]

haah, camera gabak aku pon dok diam dlm beg da lama tu he3...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

suke gamba yang last tu..adik beradik ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...