MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 6, 2015

musim buah ngaku kembali!

projek new year..menggoreng kerepek ngaku...kakak la datang umah mak dia bawa buah ngaku.kita pon kopek kulit pastu sagat2 tros goreng..nengok kat label harga mahal juga dia bli ni..ye la biasa gini klw baru2 keluar mmg dia mahal skit dah lama sok tunggu la lambakan buah ngaku kat pasaraya harga pon makin murah.

bile update kt fb ramai yang tanya tak jual ke?emm..nanti la ek klw kita buat kita inform la..tahun lepas tak makan pon kerepek ni sebab tak kesempatan nak buat anak kecik lagi kan masa tu xde masa nak mengaku hehe...




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

aritu tgk kat aeon big pon nampak buah ngaku ni dah banyak..tak lama lagi ni, musim raya cina kan

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

best ker?

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

yeayyy musim ngaku kembali!

eima said... [Reply to comment]

tak penah mkn lagi .. tp ramai ckp sedap

lia said... [Reply to comment]

yeahhhhCNY sudah dekat kekdahnyer tu... he3

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

ha..ha.. aku igt nana ..ko lah pencetus buah ngaku ni ...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Penah beli tahun lepas pastu sagat goreng..eh sedap sgt tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...