MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 20, 2015

pertemuan yg tak dirancang

sabtu lepas memang tak plan pon nak bawa bebudak ni g mandi umah pasya..mulanya deah call ajak bekpes..tapi kita plak tak bole pagi tu..dah lepas lunch tu diah call ajak lepak mandi umah pasya.ok la...abes masak siap2 makanan utk dd nye kita kuar la bawa budak g umah pasya..

asalnye nak mandi je pastu balik, sesambil tengok budak mandi kita layan cite zahira episod last, pastu terlajak nengok cite manisnya cinta di capadocia tetiba ari dh malam..punya la xsedo kan lepak sampai malam heheh..dah alang2 malam pasya ajak dinner skali.

pastu ngangkut la bebudak seb baik seme tak tido lagi..g makan kat coffebox seri gombak, lama gile xmakan sini...menu wajib klw makan sini opkoz la mehun spore ngan 3 layer ice tea.sronok skali skala buat aktibiti gini..pastu cam bese klw nak lepak2 gini memang xleh plan..nengok camni la..xde plan pon jadik je..

kali ni nana keding ngan adam xleh join sebab keadaan tak mengizinkan..biasa la ibu mengandung kan...tau la simptom2 ibu ngandung hehe..kita blanje dia gambo2 kat wasap je la..



 layan zahira best tol episod last sengeh2 nengok hehe
nak tengok bole g kat gengtube.com

 qisya & dar elok je diorang bdua darwish xde pon nak buat ke apa
 tengok adik...sebok nk minta air kakak
 mehun spore terbaik kruk krak sayur dia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

best! suka tgk :)
nana preknen alahan teruk ke takleh nak join tu?

mama tisya said... [Reply to comment]

wah nana keding peknen..sronok la bdk2 dpt mandi manda sama2 geng tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...