MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 12, 2015

subhanallah..cantiknya!

last week nengok cerita satu hari kat tv9, hero remy ishak heroin sara ali, best cite dia..dorang berlakon kat bosnia..memang lawa btol la bosnia ni..ada satu scene diorang pegi kat kaki gunung kat travnik nama tempat tu plava voda

dengan je dia sebut nama tempat tu plava voda terus kita gugel..cantik sungguh! geram negok...indah ciptaan tuhan

air yg mengalir datang dari gunung tu adui lawaaaa

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

haah...memang cantik alam ciptaan ALLAH SWT...

Ezna said... [Reply to comment]

cantiknya tempat ni.

Cik Ecah said... [Reply to comment]

subhanalllah...mashaAllah...Tabarakallah...cantik2 sangat ciptaan Allah...

Linda said... [Reply to comment]

subhanallah, cantiknyaaaa

Falsya said... [Reply to comment]

jom kumpul duit jenjalan sini pulop..

Najib Ariyan said... [Reply to comment]

wow wow wow wow wow cantiknya.... rumah idaman sangat, ada sungai belakang rumah... nasib baiklah Bosnia dah tak perang lagi...

do u know that setakat ni piramid paling besar di dunia ialah di Bosnia... depa baru je jumpa tu... tak caya gi lah gugel

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

memang cantikkan tempat ni.. i pun tengok dalam drama yang sama terus tertarik,, rasa nak pegi je satu hari nanti,, :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...