MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 22, 2015

taken 3

 fuii lama sungguh tak nengok wayang...sejak darwish lahir mmg tak jejak wayang dah..dulu kakak mmg berani je kita bawa masuk wayang masa umur 6 bulan sebab girl kan behave skit hehe..adikn i mmg tak berani la..silap2 wayang blom start dia yang start wat hal hahahaha

ni aritu la masa first day skolah aritu..lepas anta mia masuk skolah kebangsaan lari kejap g wangsa walk tengok wayang..dah memasing cuti kan..bile lagi.kalau weken memang tak lah nak bawa darwish skali kan tunggu dia besar skit ok la kot

kali ni kita nengok cite taken 3 sebab memang follow pon cite taken & taken 2 dulu kan..sebab kita minat hero dia liam neeson, walaupon tua..pangkat atok2 tapi macho man woo....hehe...

taken kali ni, family diorang dah berpisah..bryan mills dah bercerai ngan wife dia lenny tu..lenny dah kawen lain tapi perkahwinan diorang cam tak bahagia la..lenny still ada contact mills tu kadang ngadu masalah dia ngan laki baru dia..diorang walaupon dah berpisah nampak la masing2 sayang satu sama lain..

satu ari mills ni kena perangkap dengan suami bekas isteri dia..lenny kena bunuh dekat rumah mills..maka bermula la kisah mills cari pembunuh sebenar bekas isteri dia..memang cite omputih cam gini dia suke twist kan..orang yang kita tak sangka bunuh, dialah perancang utama..kang cite banyak2 tak saspen plak kan hehe so sape yg memang peminat cite taken pegi la nengok...kali ni cite dia sedih..bape kali aku nanges dalam wayang tah hehe...cuma nya aksi stunt dia kurang sikit..klw dari segi aksi tu lagi suka cite taken 2 tu kot. overall..memang best (best sebab aku suka hero dia hehe)





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon dah lama tak tengok wayang jugok ni

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

x folo cite ni..
oo maknanya dating berdua la ek, darwish tggl hehe..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Suka jgk sbb tengok hat taken 2 ngn taken..tp tula nengok wayang tu la mcm payah.nti beli cd jela..hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best ek? ish..mcm nak gie tgk jugak la...Ayu pun follow cita taken ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...