MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 16, 2015

coconut ice cream @ sangkaya ampang point

last week ari jumaat kan lunch lama..ajak la opismate g ampang point..sebabnya nak bawa diorang makan kat taiwan house...lepas balik makan tu ada sorang opismate ajak singgah sangkaya..nak bli ice cream kelapa..

dah lama kita tau pasal sangkaya ni..pernah keluar kat kosmo aritu..teringin nak try tapi tak kesempatan..so dah alang2 g ampang point harus la try kan...

ktorg amek yang dalam tempurung tu 4 scoop RM9.90 klw nak kon pon ada RM2 je satu scoop.untuk yang dalam tempurung tu dalam dia ada la 3 slice isi kelapa..lepas dia isi aiskrim kita bole pilih 3 jenis topping apa yg kita nak..

antara toping yang ada  kacang merah, jagung, cornflakes, nestum, kacang & kelapa goreng pilih la mana suke janji 3 je
ni dah sip isi dalam tempurung
masa untuk mencedok



ni toping yg dipilih : nestum, jagung & kacang
.
klw sape yg dok luar kl tu..xyah sedih2 dah ada aiskem coconut magnolia..buat je sendiri suka ati korang la nak taruk topping apa pon..nak banjir banyak mana pon topping suka ati la hehe....puas pon puas...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Macam best jer... Nak try juga la...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg jumaat aritu plan nk p ampang point sbb nk try sangkaya tp ada meeting abis lewat so jln dh jammed...nasibaik la dkt nanti bole la pegi try

Pinkjambu said... [Reply to comment]

ada org kata peknen xboleh makan kelapa ye? kakak mcm xboleh nak amik risk le, sebab ade slice kelapa tuh, takpelah tgu 7 bulan, nanti kakak terojahhh

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha comel sgguh ice cream tu dok dalam tempurung tu..nampak sedap!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
hat cekim kelapa magnolia tu memang soooodaapppp kan3

FiZ aka Miss Pija said... [Reply to comment]

Lepas saya baca entry kak Nana mention tentang aiskrim coconut magnolia, terus saya mencari di supermarket. Almaklum duduk di Perlis, mana nak cari sangkaya nye kak. Huhu.

Alhamdulillah, finally berjumpa jugak tapi kat Kedah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...