MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 18, 2015

demi sesuap nasi...

2minggu lepas ari jumaat terpaksa angkut darwish g opis...banyak keje sangat2 orang plak xde..so terpaksa la stayback...kalau nak tinggal darwish kt taska kena cas RM5 stengah jam...so terpaksa la g amek dia kat taska dulu pastu datang opis balik...

memula tu cam behave la..biasa la memula sampai malu2 lagi xnak ngan org...dah lama2 mula dia naik sheikh abes dia sepah kan opis tabur2 biskut sampai tak rupa opis hahaha...apa bole buat..kejap2 wat keje kejap2 kang tgk dia..sampai la dia tido kul 10 malam...baru la concentrate buat keje..kebetulan plak malam tu maharaja lawak final..so ktorg pakat buat keje sampai abes MLM..sanggup tu hahaha...

memula nak blk kul 11 malam...tp masing2 pakat nak stay nak tgk mlm smpai abes so balik la kul 1 pagi..gile kan?pestime balik lewat camni..biasa plg lewt kul 11 malam je..sian plak nengok adik tido kt opis..beralaskan shawl ibu..sorry sayang...dah ini keje ibu..terpaksa la...nak tinggalkan dia kat tokwan..dia kan lasak tak larat tokwan nk jaga.xpe..soon sayang..soon ibu try cari keje lain..takyah nak stay2 back camni...






tak cukup ngan ari jumaat....ari sabtu pon kena dtg keje lagi sebab keje tak siap..xpela..bole bawa budak2 tu xkisah sangat..dd diorang pon keje..so dari dok umah xde wat apa..g keje dapat gak duit hehe...

sesambil buat keje celebrate bday azie, 3 org je campur bebudak 5 org la seme celebrate kan utk dia hehe


.
balik opis upah bebudak main taman xjauh dari opis..kemain suka la....kakak naik basikal round2 taman..(basikal mmg manjang ada dalam bonet) adik plak berlari2 cam tak cukup tanah kemain sronok & riang dapat g taman

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

leh claim ot takde la ralat sgt..kite dulu dah la takde ot, pastu kene stay back plak sampai memalam mmg takkk la nak keje situ dah haha..! kang buat keje tak ikhlas je.. baik xyah

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tak per..cari rezeki yg halal kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...