MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 9, 2015

jumpe upin & ipin

masa kat karnival karagkraf aritu diorang ada war2kan...ada maskot upin & ipin, boboi, chi & cha cha..tapi masa aritu ktorg kul 12.30 dah blah..so sempat jumpe upin & ipin je..tu pon kakak tak jumpe..sebab kakak dalam dewan buat aktiviti frozen..

ni masa kita tunggu amrul g carik parking...dah register kakak pastu kuar dewan nengok2 ada maskot upin & ipin luar dewan..masa tu memang orang tak ramai sebab mak bapak yang lain tunggu pintu luar dewan belah luar..kita plak duduk area kraf mall tengah dok layan2 darwish tiba2 datang upin & ipin..apalagas..orang tak ramai cepat2 amek gamba ngan upin...dah la dd iye xde..terpaksa la carik mak pak yang free tolong amekkan...gamba plak gerak..xpuas ati selfie! hahaha clean & clear gamba

adik takut..mulut dok cakap PIN!PIN! teruja gile cara dia tapi bile suh dekat dia lari pastu pegang kita kuat2..hehehe mana taknye beso sangat upin nye..ramai gak la budak2 takut xnak amek gamba hehe...adik dia xbape minat sangat ngan upin ni..kakak yang suke..adik minat boboi..tapi xde rezeki adik jumpe boboi...ada pon chi chi & cha cha dia tak kenal plak..jadi idok la kita amek gamba bersama

sian kakak...frust dia nengok ktorg bergambo ngan upin hehe..apa bole buat..kakak dah dalam dewan xkan ibu nak panggil..so kakak xdapat bgambo bia ibu la jela amek gambo
budak penakot! heheh usha dari jauh je











Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nampak takut si darwish ni..kikikikiki...

juelee said... [Reply to comment]

ktorg pn nk ge memula tp demam plak... terus tak jadi, dok umah aje la hihi

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

untung budak berdua tu dapat jumpa maskot upin ipin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...