MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 6, 2015

kawan susah dan senang

yeay...muka masuk majalah lagi hehehe...thanks kak shikin selalu kasi ktorg peluang enteprame dalam majalah...kak shikin minta tolong dia...buat assigment pasal topik BFF dia pon kasi soklan..kita jawab la..minta pasya, diah & nana jawab skit2 mana yg xdan kita la taram jawabkan hahah...kali ni sampai 2 page kisah ktorg..




.
pastu ada 2 orang kawan yang anak2 dia masuk magazine juga..ni mest sebab aritu kita ada war2kan sape nak anak diorang masuk magazine sila email kat kak shikin apa2 je pasal kisah anak korang sebab ada satu segmen khas alahai anak...email dia ash_1810@yahoo.com


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

wahhhh..glamer yana dan nana ye..mmg betul2 BFF ni..hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

serius sue suke ngan BFF ni...mmg best suka duka semua sekali...mmg rasa seronok sgt...nak join jd newbies boleh..hahahhahah...kena isi borang tak

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh seronoknyaa!! best kan klw muka kita masuk majalah, feeling2 artis gitu~ hahah (n_n)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

really admired dgn kisah persahabatan korg..moga terus berkekalan..

alaa nape xtau pasal anak masuk majalah tu? nak gak bebudak ni glemer, hahahaah :P

Nabila Syifa said... [Reply to comment]

follower #1598.hit me back,maybe?

ummi_khalish said... [Reply to comment]

salam nana..seronoknya..glemer u..hihi..nana..camne nak emel kak shikin tu?nak kongsi ksh anak kelahiran mesir ni..hehehe...

Yan Ty said... [Reply to comment]

perghhh ... yes bukan senang nk jmp n cari kawan yg stick no matter wat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...