MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 4, 2015

lama tak menang contest

 serius mmg dah lama tinggalkan dunia contest..payah nak photoshoot sebab anak kecik lagi kan..so sejak darwish dah beso skit ni bole la aktip balik hehehe...

alhamdulillah ada lagi rezeki kemenangan kecik2 kat contest ni..
ni menang contest kopiko rasanya boleh kata seme yg masuk seme menang
sebab nye hadiah dia 3d2n stay kat first world hotel ni dia nye stay period dari 5-7 feb sahaja..tu pasal ramai tak join sebab dia dah tetap kan stay period tu payah skit orang nak g, klw date dia open mest banyak saingan contest ni
 pastu menang conso contest 7 eleven dapat barangan coca cola bernilai RM100
contest ni kita ajak opismate skali join ngan anak buah dua2 menang conso hehee
 menang kt fb i love johnson baby matching outfit contest
gamba berzaman dah ni kakak umur 2 tahun yang ni dia pilih 4 orang je pemenang dari beratus2 penyertaan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...