MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 5, 2015

rezeki lagi menang 3d2n stay @ first world hotel genting

alhamdulillah..klw tak menang xde plak menang bila dah menang bderet2 plak menang, ni semangat nak join contest balik ni hehehe....

ni contest bergambar ke 4 yang kita menang bulan januari.untuk contest fb li-ning malaysia ni dia minta kita postkan anything purple aje..kita pon postkan gamba pakai baju & tudung purple...mulanya dia cakap ada 10 orang je akan dapat hadiah 3d2n kat first world genting..skali dia tambah lagi 5...maka kita pon terpilih dalam 15 orang yang bertuah..

lepas tu ada kawan opis pon menang..ni seme influence dari kita lah hahaha..kita suh dia join skali last2 menang gak..aritu kita suh dia join contest 7 eleven pon dia menang..skang dia dah sonok nak join contest dah...tahniah azie!

aritu kan kita ada menang kt fb kopiko 3d2n stay ni tapi sebab kena g khamis-sabtu makanya xdapat la g..sebab amrul outstation..kali ni menang jumaat-sabtu tapinye mcm tak dpt pegi jugak gayanya..xkisahlah...dah jual pon kat kawan...lagi best dapat $$ hahaha...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

nayfatimah rasyid said... [Reply to comment]

rezeki tueee

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

wahh! Tahniah dear! :))

ietams said... [Reply to comment]

tahniah menang!
seronoknya bila menang join contest ni kan...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, kak~ sihat? Lama sy xsinggah sini..best gila byk menang contest! Hadiah pun yg lumayan-lumayan semuanya...tahniah!! :D

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Tahniah nana... walaupun tak dapat pergi tapi dapat duit kan :)

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

rajin sungguh nana join contest ye..tahniah..mmg tangan bertuah ni..hehe

suriaqistina.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...