MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 24, 2015

wedding @ port dickson

 cuti CNY kami tak kemana..dd bebudak keje...weken tu plak ada wedding kawan askar amrul kat PD..dekat ngan skolah askar dia kat pd tu je umah peratin..lama kot bercinta dari form 4 hehe...sama cam ktorg la kenal dari form 4 tp diorang cinta dari form 4 sampai skang ha..

jemmm sungguh kat bando pd tu..kete sesak kiri kanan orang piknik..abes kenduri singgah la area pd waterfront lepak2 minum...amek angin laut..saje photshoot sket..hehee...pastu mia plak nak mandi..dd nye bawa la ke teluk kemang...dah la masa tu dah petang dah..sampai telok kemang kul 6.30 mandi stengah jam je pastu balik kl..

dah lama tak g pd, kita kalau g pd pon malas nak mandi..salin baju pon sebab nak nengok kan bebudak mandi je..malas sebab leceh nak salin2 baju aritu dia nye q masuk toilet pompuan bapakkk panjang klw tandas laki tu xde la plak org q, kita suh amrul siram skit bebudak dua tu pastu pakai baju dalam kete seme.ramai gile orang!!

 kakak rasmi baju jepon deah kasi
 my hero behave plak dia aritu emm musykil hahaa
.
xtau camane adik bole nak dok atas pelamin tu hahah baik je plak tu dok diam kelip2 mata cam heran nengok hahaha

 baju kita bole plak sama kaler ngan perantin heheh byk kali dah jadi cam ni
 kuat gile angin

 amboi lepak nampak









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ramai org kat PD yee....seronok la kekanak, dapat makan, dapat jalan, dapat mandi

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

rama giler org kt teluk kemang tu..!

Azizah Green Line said... [Reply to comment]

haah kak..kat teluk kemang weekand lalu ni ada konsert HOTfm..tu yg sesak. kami duk PD pon xleh gerak memane

Nur Zayyani Liman said... [Reply to comment]

Teluk kemang femes klu nk bercuti kt nogori..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...