MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 11, 2015

adik owh adik

last week tengah dok kemas2 umah, nengok darwish dok main2 atas katil sorang2 dia..ralik sangat nampaknye biasa xpenah gitu mana bole dok diam2..masa siap2 beg bebudak nk g umah tokwan kita dok cari la botol susu dia..rasanya last kul 7 dia menyusu dalam bilik mmg ingat letak botol atas kepala katil.

jenuh la cari..satu bilik sampai ke luar2 cari tak jumpe..last2 saje tanya darwish
adik mana botol susu adik ni???
skali dia jawab BUWANG
hahah..adoi bile dgr dia ckp camtu teros selak langsir intai kat bawah
memang sah! dia buang kt bumbung org bawah, seb baik la kita dok tingkat 1, jolok la botol dia kasi jatuh, elok landing atas rumput kekeke..
adik..adik...ada je keje dia..seb baik dia tak BUWANG henpon ibu...kalau tak..nanges la

abaikan besi tingkap karat tu
umah lama gini la..
xpe nak pindah dh pon

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tu la...baca kat FB hari tu.

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..darjah 1 pun ada merentas desa yer..best gak tapi wisau gak sbb kecik lagi kan

mummy_ayu said... [Reply to comment]

opss....salah komen.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

panjang akal dia tau..

ibuhebat said... [Reply to comment]

haha.. kiut je adik ni.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

hahaha..s.elambar je awak ye adik..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahahahaha boleh dia buwang yee~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...