MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 2, 2015

alhamdulillah..menang 4 nama : hadiah brother labellers

syukur...tak sia2 gigih amek gamba teksi hahaha...skang ni klw drive mata kena alert je nampak teksi brothers ni tros snap...masa week 1&2 aritu xjoin sebab tak jumpe teksi ni..masuk week 3&4 ni baru la join..so far dah jumpe 6 bijik teksi ni, contest dia agak leceh skit tu pasal orang xramai join kot hehehe..tapi sape yg dah 1 teksi ni sure semangat kobar2 nak cari teksi lain..cam kita seme teksi yang jumpe tu kebetulan je..tengah2 drive tetiba nampak pastu follow la snap gamba ehehe...

memandangkan kita ada 6 gamba teksi haruslah masukkan nama lain2 pinjam acc fb adik2 & amrul join contest ni...masuk banyak nama makanya besar la peluang nak menang kan..bak kata nana keding orang tamak tak pernah rugi hahaha kohaja.

untuk game #2 ni ada 22 orang pemenang, dari 22 orang ni dia akan buat satu lucky draw sorang pemenang bertuah akan menang RM1000.

so utk game#2 ni kita menang 4 nama
nama sendiri, adik 2 & satu nama amrul

 .
  hadiah dia brothers labellers bernilai RM399 setiap satu dapat 4 biji
menda ni mcm print stiker kot..org2 business pakai la ni..ahh dapat sok aku jual je hahaha
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah nana..! klu jual mahsyuk gak tu :)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh mmg geliga otak akak ni..hahah, hadiah dia gempak jugak tu! kalau dh dpt, nak jual...bgtau saye jugak tau..kot ade rezeki terpijak time tu boleh beli~ ngahaha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...