MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 10, 2015

alhamdulillah..menang pan TEFAL

 tak sia2 pegi breakfast kat kedai mamak hehe...aritu ada la join contest amor majerin, kena selfie ngan roti amor..tapi ada restoran je yang amek bahagian, rasanya ada 10 je restoran yg amek bahagian..kita kena g makan kat restoran tu pastu selfie ngan roti amor..

dah kebetulan restoran yg tersenarai tu dekat ngan umah, area wangsa maju..maka kita cuba la naseb hehe...rezeki la ni dapat pan tefal..kalau beli pon mahal juga rege dia kan?tq mz sebab guide jalan nak g restoran ni nama je ada waze sesat juga haha...

 ni la gamba bertuah itu ngeee
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tahniah nana

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! pan tefal biasanya harga around RM100-Rm150 average ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! roti apa nie? tak pernah dengar pun

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..pan tefal mmg mhl...roti amor tu rs camne?

Nur Fadhilah said... [Reply to comment]

bestnya dapat Tefal.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...