MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 27, 2015

buku untuk kakak

lama dah kakak dok minta blikan buku cerita...kita nye xde masa nak mencarik...ada je hal nya..dah la dd dia skang bawa teksi weken kan...carik duit lebey lagi la xde masa nak g jenjalan nih...ari isnin tu mc, lepas balik klinik tu saje la g wangsa walk...sampai kt ruang legar nengok ada sale kat bawah tu, memang langkah kanan la..cam tau2 je kita mencarik buku elok plak dia ada offer hehe...

ada buku cinderella & frozen dalam bahsa melayu hardcover tu, tapinye rege satu RM19.90 satu cerita je..mak ko kan suka membeli dengan cara yang berhemah kakak..maka ibu dia pon bli la buku yang sama harga tapi dapat 60 cerita dalam satu buku haha...kan penjimatan disitu ada less 20% dapat la RM15.92. tiga2 buku jenis yang ada banyak2 kisah dalam dia..pastu dia tulis ikut suku kata baru senang dia nak baca..

so dah ckp dengan dia kakak, lepas ni no more barbie2 no more mainan2 ok..kakak dah besar..lepas ni kita bli buku je..buku nak banyak mana pon ibu xkisah dari nak bli mainan xde paedah baik bli buku

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

bagusnya..! makin seronok la mia membaca :)

eima said... [Reply to comment]

fahim byk beli komik dari buku yg bayk tulisan ,...... janji nk membaca akud ah ok dah ....

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahaha...ini dgn saye2 sekali pun boleh terminat nak bace jugak nih :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...