MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 19, 2015

date ngan kawan2 lama

 lama dah tak makan sesama kak ana & aida..depa ni geng masa opis lama...memandangkan kita ke opis lama dengan satu tujuan iaitu nak amek kotak untuk pindah umah..makanya alang2 tu ajak la deme lunch sama2...lama xjumpe..banyak benda di borakkan...

sesekali klw ada masa mmg kita akan cuba g melawat kawan2 lama..kadang2 tu mc pastu dok umah mula la melilau cari kawan2 nak dating..haha tapi kawan2 pompuan tau bukan boipren!

oleh sebab opis area gombak jadi kita pon makan la area situ, banyak tempat makan sri gombak tu..sebut je apa..tapi biasa la ktorg balik2 paparich balik2 coffe box kekekek...

sempat menyelpie di celah2 stereng lagi...jem teruk nak keluar dari kwn opis ke sri gombak
 ada dua seri kat situ
mekda - seri pengantin
kak ana - seri ibu mengandung
kita? xde seri hahaha
 ni la peberet kita klw makan kt paparich, mee kari dia yg power meletop kebabom


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...