MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 25, 2015

hadiah kena tinggal seminggu

last week amrul outstation langkawi, ada lima 2015. kita awal2 dah pesan suh bli coklat sebab kena tinggal seminggu hehe...hari yang dia nak sopim tu dia call...nak bli coklat apa lagi?padahal kita dah kasi list..eh dia tanya plak nak bli apa lagi? hahah apa lagi cargas la oder apa yang teringin..

pastu dia bole tanya plak perfume xmo ke perfume??hehe...kita memang tak minat perfume..pesen kita pakai satu je sampai abes nanti baru beli lain.bukan jenis kita la nak ada 2,3 perfume dalam satu masa.


pepero sekotak beso
nutella & go satu dozen (klw kt kl rege RM11 sebotol kat sana RM4/5 lebih je sebotol)
hersyehs kisses almond 3 peket RM40 lebey
ritter sport sini RM9 sana RM5.9 
nutella spread RM13.90 sini RM18 (kadang2 je giant offer RM13.9)
m&m utk anak2 siap bole pusing kipas dia guna bateri



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ok la tu kan...dapat upah

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

bestnya banyak cekelat!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
jangan beli perfume langkawi tau3
p/s: sebabnya sila lah beli perfume iols he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...