MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 27, 2015

phone accesories (USTAZ)

otw nak g main ice skating tetiba amrul ajak g kedai USTAZ ingat kan nak berubat ke apa g kedai ustaz hahaha..skali keda eksesori telepon da....kedai ni btol2 opposite uptown damansara.sederet2 dia ada la 2,3 kedai eksesori telefon.amrul kata murah....tapi kita xtau la nak kata murah ke tak sebab kita bukan pesen suka membeli eksesori ni...

kita klw stakat nak bli tempered glass, casing tu biasa bli kt budak opis..tapi klw compare harga dia ngan kedai ni memang murah la kedai ni




ni casing tab mia tab 10.1 rasanya klw g low yatt satu dalam RM40 lebey sini RM20 je
silicon transparent utk iphone RM5 kita bli kt budak opis RM25

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

makkk aih, jauh beza regenya tu.. mmg murah btul

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg murah la kalo gitoo kan...boleh la G sini beli nana

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh nama kedai Ustaz..haha :D

~aSHa~ said... [Reply to comment]

nak cari gajet baru nanti harus google balik entry ni...

ihihi

eima said... [Reply to comment]

nanti nk cari jugak la ....

eima said... [Reply to comment]

nanti nk cari jugak la ....

Aidah said... [Reply to comment]

mak aiii... berganda murah nya dari kedai lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...