MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 4, 2015

sambal hitam tempahan dari kawan2

 adoi...tak sangka sungguh,,memula kita buat untuk makan je...blaja masak pon dari gugel jek...tak sangka ada juga orang berminat nak bli...memandangkan orang nak bli maka kita pon buat la sikit utk dijual..memang xle buat banyak sebab stok belimbing tak banyak...klw nak buat 2nd batch kena g bli belimbing ni kat pokok orang la..baru puas ati..bli kat pasar mahai...

ni kita buat last week ikan bilis RM30 belimbing xsure plak bape kilo tapi banyak la...
 siap2 isi 13 bekas sebekas 100gm
 sambal hitam mekna hahaha
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki tu....

mama tisya said... [Reply to comment]

kerlas sambal itam mekna..hah bole wat bisnes dh tu slow2..sure bln pose nanti rmi yg msk order lg

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

wahhh..! nampak sedap..! nak order boleh ke..

Ezna said... [Reply to comment]

Nampak sedap....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
alaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaiii
penang tak dak sob3

dya said... [Reply to comment]

akk nk order cam ne nih??
suka mkn sambal hitam nih tau !

dya said... [Reply to comment]

akk nk order cam ne nih??
suka mkn sambal hitam nih tau !

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh rezeki yg xdidugakan! Alhamdulillah...dah canik dh tu, akak buat lah label pulak..bestnyeee hihi (n_n)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Owh ye, sila buat label sendiri guna label maker hadiah yg akak dpt tu kak! sgt berbaloi2 hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...