MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 3, 2015

SELFIE WEFIE

gini la riuh rendah klw diajak bergambo memang memasing kaki bgambo, ajak je..mmg penuh frame hahaha....

opis mmg staff xramai..xsampai pon 30 orang...kat ground floor ada recep & cleaner je, level 2 admin, hr & bd ada 6 orang, level 3 id& contract ada 12 orang level atas skali bigboss & dato ada 3 orang..selebihnya kat site.opis pon xbeso mana...staff seme melayu..seme best2 sonok keje sini sebenarnya..ada masa tak sonok bile keje banyak nak mampos pas satu satu tu yang tak sonok hahaha...

opis cantik...kecuali tempat kita cam sarang tikus hahaha...sebabnya banyak keje nak kemas pon tak xde masa...tapi bila dah kemas...cantik la juga..kekeke...ok la meh nak banje gamba ngan teman2 opis..deme ni la family kita klw kat opis

port wajib tepi tangga bilik meeting..baru ada signboard plak tu kemain seme nk posing



xpuas ati kt dalam keluar plak amek gamba hehe


gemoknya aii!



.





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok kalo ada geng selfie wefie ni

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Meriah dgn posing!!!

AYuNG said... [Reply to comment]

cantek opis..

=)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
bestnyaaaaaaa
company iols ni ramai cino
3org ja melayu
kat site ramai la jugak he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...