MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 9, 2015

seminggu di rumah pengasuh

 start bulan 3 dah anta darwish kat rumah pengasuh...naseb baik tak susah nak cari orang jaga...kalau ikutkan taska last bulan 4, tapi dah alang2 kita jumpe orang bole jaga tu tros hantar je tu xde tunggu sampai bulan 4.

sebenarnya bbster ni kenal dari diah..dia anta rayyan kat situ..elok sangat la dah ada kawan kan..kita pon anta la juga darwish kat sit. cam biasa la..hari pertama meraung masa anta..sampai la hari ke4 baru xmeraung tapi ari ke5 meraung balik haha..

ala kejap je tu..tau sangat cam kat taska dia la...nanges masa anta..pastu masa nak amek dia time balik sebelum ketuk pintu umah bbster dengar la dari luar cam galak2 main ngan kawan2..skali nampak je muka kita depan pintu tros mlalak..propa sangat! hahaha..

memula sebelum anta tu...dah bagitau mak tok yang menjaga dia..cakap la darwish ni lasak..kalau kt umah dia suka panjat meja..tangan dia cepat je nak capai2..mmg terus terang la perangai darwish yang agak aktip tu..tapi mak tok kata xpe..pandai la dia handle nanti...

balik keje ari pertama anta, mak tok kata elok je darwish xde panjat2 pon..xde la lasak mana..hehe lega dengar gitu..kita risau orang tak sanggup jaga je...tapi memang gitu kan?budak ni kalau ngan mak dia mengada2 tak dengar kata tapi kalau ngan orang lain elok plak dia hehe

seme budak2 yg maktok jaga lelaki


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

penuh dengan mainan, seronok la bebudak ni yee

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

penuh dengan mainan, seronok la bebudak ni yee

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh pic last tu sgtlah seronok..penuh mainan haa~ rindu zaman kanak2 dulu..huhu~

Aidah said... [Reply to comment]

Banyaknyer mainan...seronoknyer dia..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
ghamai kengkawan
abeh ati la he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...