MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 10, 2015

telekung tie n die

cantik kan?indon nye telekung memang lain dari malaysia kan..nampak design pelik skit tau tau dah datang dari mana...ni rezeki la nama dia..deah kasi..katanya kirim kat kawan bli kt jakarta ai likee...kita memang suke corak tie & die ni..skirt pon ada 2 helai corak gini. tengs rodi!

kemain kuning lagi ha..kang org lain xkusyuk solat dok nampak kuning kita hahaa
masa solat kat surau pon ada orang berkenan..tengah dok solat2 budak tu pegang2 telekung kita..eh cantiknye telekung dia..mesti budak tu baca blog kita hahah kantoi!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tadi kat alamanda pon nampak jugok telekong ni...mmg nampak lain

Badariah Umar said... [Reply to comment]

Kuning hijau tu...

Nur Fadhilah said... [Reply to comment]

uniknya corak.. jenis kain mcm mana ni ye?

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh!! menarik dan cantik..bestnye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...