MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 17, 2015

terpanggil untuk komen

arini tersebar la kisah cikgu yang menyalahkan kementerian pelajaran malaysia katanya KPM punca dia nak bercerai ngan bini dia.. & tetiba rasa terpanggil nak komen...hehehe

 ni luahan hati seorang isteri yang 7 tahun dok jauh ngan lakinye..
ye memang mungkin kita tak senaseb sebab cikgu ni dok pedalaman tapi aku bole kata
naseb kita ni sama je
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Mona Lea said... [Reply to comment]

Terpulang pada diri masing2. dalam perkahwinan tolak ansur dan kepercayaan itu penting tapi janganlah ambil kesempatan dengan kepercayaan yang diberi

SYANI said... [Reply to comment]

Good comment! Betul, semua terletak pada diri sendiri... Cemana kita nak mengemudikan rumahtangga, bukan salahkan pihak lain.

Cik Ecah said... [Reply to comment]

sedih. noktah

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

salute!

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said... [Reply to comment]

kesian, saya pernah berjauhan jugak, kl-johor.. saya uruskan anak2 semua sorang diri.. dah mcm single mom dah.. asben balik tiap ujung minggu.. letih..

kisah bro dkt atas tu, dia pendalaman sabah, sure susah jumpa, talian komunikasi susah berhubung.. hati orang tak sama..ada tahan dugaan ada yg tak tahan.. sbb Allah ciptakan tiap kita unik dan berlainan..mungkin isteri dia jenis tak sabar dugaan.. ada pulak org cucuk jarum, lagi la..huhuhu
dulu masa syarizat pegang menteri wanita, dia kata nak pandang serius benda mcmni sbb dah byk kes penceraian due to weekend family.. tapi bila syarizat turun, senyap dah..

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

terpulang kpd hati masing2 kan, kalau redha dgn keadaan tu, in shaa Allah dipelihara perhubungan tu :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
haah
manusia ni lain2
hati tak sama
ketahan tak sama
rasa tak sama
kan3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...