MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 26, 2015

The New You - Assez Slymm


APA ITU ASSEZ SLYMM?

Assez adalah minuman kesihatan yang membantu menurunkan berat badan, membakar lemak dengan cepat, menghalang penyerapan karbohidrat yang menjadi lemak, melawaskan (DETOX), menegangkan kulit dan menambah tenaga.

Formula Assez Slymm akan membolehkan anda untuk kurus dalam masa cepat, mudah dan pantas. Ia akan memberi rasa kenyang yang berpanjangan tanpa rasa sakit perut.

Jika anda salah seorang pengguna Assez Slymm anda bukan sahaja dapat menurunkan berat badan dapat mengekalkan kesihatan dan tenaga agar sihat dan bersemangat setiap hari.



ok nak share cara nak ambil assez slymm ni

ambil sepeket pagi & petang sebelum makan yea...bukan selepas makan... tuang dalam cawan anggaran 150ml air panas, lepas tu minum

apa rasa dia??
rasa sebijik macam horlick..lepas tu ada rasa oat skit..sedap!

apa kesan lepas consume assez?
mungkin kesan dia berbeza pada setiap orang..tapi bagi saya plak..elok je minum assez slim ni terus rasa nak membuang ehehe...memang bagus la sebabnya kita bukan jenis membuang tiap pagi...tapi lepas minum je assez ni elok je habis secawan xlama nanti rasa nak membuang..bagus! pagi2 dah cuci apa yang harus di cuci hehe....lepas tu paling best kan dia nye kenyang tu tahan lama...ko tau je la akak ni kan klw kat opih keje nak ngunyah je..petang kang krok2 perut bunyi...tp dengan assez ni bancuh je secawan time perut lapa tu...settel...kenyang ko

 dalam setiap kotak mengandungi 20 sachet (30gm)
isi kandungan dalam essez slymm
.
abaikan eyebag makcik tuh


HARGA BIASA : RM 150


HARGA PROMOSI :
RM 99 SAHAJA (semenanjung)
RM110 SAHAJA (sabah/sarawak)
 
FREE
POS LAJU SELURUH MALAYSIA

UNTUK SEBARANG TEMPAHAN DAN PERTANYAAN MENGENAI ASSEZ SLYMM ANDA BOLE SMS, CALL & WHATSAPP

013 9200106 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

walaupun ada eybag pon...muka nampak cun, kurus je pakai warna purple tu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Mcm nk try.dh baca 3cerita psl produk ni hari ni..wohaaaa

Sheila Salim said... [Reply to comment]

Assalamualaikum.. salam perkenalan daripada sheila. hehehe assez slymm memang awesome ~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...