MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 24, 2015

the royale ice skating

last week bawa kakak g main ice skating...tunaikan permintaan dia lama dah dia ajak..cuti sekolah aritu tak leh g mana2 kan dd outstation kt langkawi.malas nak g sunway pyramid..so kita ajak amrul pegi kat the curve

konon2 nak main pagi2 la...skali sampai sana kul 11 ice skating tu tutup sebab ada event..buka balik ul 3 petang...adoi...xkan nak balik plak kan..dah alang2 sampai tu tunggu je la...tu sambil2 tunggu amrul ajak g tengok cinderella tu..

bayaran masuk weken RM30 tak masuk harga glove & stokin, sebab kita dah gugel awal2 so kita bawa siap2 glove & stokin dah save situ...rasanya harga glove RM8 & stokin RM6. tak de had masa kiranya bayar RM30 ko bole main sampai lebam. klw datang awal before 12 tenghari dapat la murah RM25

ice skating ni dalam bangunan hotel royal chulan..so banyak kemudahan ada kat sini. nak solat bole naik tingkat 2, nak makan kat situ ada mini cafe bole la oder makanan yg ringan2 kalau bawa anak kecik kot bosan nak tunggu anak yg beso tu main ice skating bole bawa g kiddies land bayaran masuk RM20




 cam terer2 je ibu tu hahah tak tau kejap je aku main susah kot nak balance dah gemok ni lagi susah hahah sampai arini sakit2 badan padahal main stengah jam je




 tempat melepak
 dia lg eskited main ice dari main skate 
dia ckp wah mcm deah je g jepon main salji hahahahah
jadi la kakak..main salji sini pon feeling2 jepon la

 kiddies land nak balik baru perasan ada tempat main utk bebudak...so tak de la bawa darwish masuk sini, tak pe lepas ni dah tau bole la bawa sini

 ni ada video kakak main ice skating
video

nak menang ipad??klik sini https://anapp.me/f/CaW/+1986/

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

sronok mia main ice skating sambil feeling main snow kt jepun ye..hehe..lama tk curve sana

dya said... [Reply to comment]

happy lah dia

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok main ice skating ni...

nur anis said... [Reply to comment]

suka lah tu dah tertunai hajat..saya dah fobia main...lebam-lebam sampai..haha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
he3
sila meniti di tebing temanya he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...