MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 20, 2015

timbang digital RM27.90 aje

 meh nak share...semalam g guardian nali bb cream, abes dah diknon..akak pakai murah2 je silkygirl je..pastu nengok ada oper..buy 1 free 1 harus la akak rembat...offer ni sampai ahad ni je...barang brand maybeline & silky je ada barang2 terpilih yang buy 1 free 1


 biasanya kita pakai bb cream tube biru tu..tp sebab putih ni e yg ada promo kita rembat je la 
langkah2 penjimatan kan....kekeke
kena la pandai jimat ko...sok2 gst nak start dah abes la gugur bulu2 kakak hahaha


 hok ni paling best...dah bb cream, bb oil & bedak bb johnson total dia ngam2 RM20
budak cashier tu cakap xnak bli timbang ke?kalau bli RM20 keatas bole bli timbang ni ngan rege RM27.90
haih memang langkah kanan la..lama benau mencarik timbang ni....harus la rembat!
skali lagi langkah penjimatan ekekekek...
klw ikut situ dia dia tulis blanja RM20 keatas bole bli timbang ni ngan harga RM34.95 kan...tapi dia ada tambah diskaun lagi jadi RM27.95


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

guardian ek? nak p terjah gak la!

~aSHa~ said... [Reply to comment]

betul ke...haaaaa nak terjah jugak arini nampaknye

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

wow. best!
murah tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...