MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 10, 2015

Alhamdulillah menang cash rm500

Tuah ayam nampak di kaki tuah nana nampak di lipton hehe..syukur alhamdulillah berkat usaha join contest sana sini sangkut juga sikit2

Aritu ada join contest chinese new year lipton moment.memulanya mmg xnak masuk sebab tgk kat insta dah 200 lebih penyertaan,nak join plak xde idea..nak amek gamba mcm mana?mmg jem masa tu,azie budak opismate plak dok push2 masuk la kak nana contest lipton..rasanya lepas dia dok suh masuk beberapa kali baru la kita join.

Lokasi photoshoot kat depan pavillion,ari sabtu pagi2 buta keluar smata nk amek gamba..sebab nak dptkan view bawah tanglong tu clear xde orang lalu lalang tu kena g pagi2 xde la segan nak amek gamba org xde kan..hehe ada pon aritu pak guard 2,3 org tunggu tepi pintu

Kita nye kemain la usung dslr skali susah btol amek gamba guna lense 50mm last2 blasah je snap pakai iphone.gamba pakai dslr seme blur tu backup ngan iphone juga pilih mana ok.Dengan hanya modal rm5 kita dapat pulangan lumayan rm500 syukur bole buat duit holiday ke tutt bln 9 nanti.


 total pemenang ada 10 orang, ramai juga yang join ada la 270 penyertaan kot klw tgk kat IG
setiap pemenang dapat RM500


Tapi kan semalam ada org xpuas ati dengan senarai pemenang,dia kata byk lagi gamba lawa2 klw nk compare ngan yg menang.

Seb baik kau bukan islam..kita ni org islam kena percaya kepada rezki allah,percaya seme ketentuan allah..klw dh tu rezki kita gamba huduh camane pon ttp bole mng klw tuhan dh tetapkan mcm tu..kesian plak tgk xpuas ati haha sure slama ni dia join contest asik menang ke skali kali ni xmenang pastu meroyan xpuas ati pegi jalan la...buat apa nak petikaikan keputusan juri bukan diorg bole reselect pemenang pon klw ko komen camtu puiii

12 ribu orang memberikan idea bernas:

athi FATHIYAH said... [Reply to comment]

wah best nya.. kalau menang sikit2 x jelez. ni menang rm500 jelez lah...hahahah

xdela, joking je nana.. rezeki anak2 tu..:)

cantik pic nana tu

Nana said... [Reply to comment]

tahnih nana...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

rezeki masing2 kan..pada org lain tgk biasa je....tak tau pada yg nilai kan...apa pon rezeki..alhamdulillah rezeki nana kan

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..best2 dpt cash..bab tk puas ati tu slalunye cina..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah sis..camne blh tau ada contest sana sini.best ar tp xterror nk join

ayu Ismail said... [Reply to comment]

tahniah nana

Dewi Aja said... [Reply to comment]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

eima said... [Reply to comment]

mesti ade criteria kan ... ko deco la cam ne pun klu tak tertulis rezeki ko mmg tak dpt la... tp gambar nan tu terbaik la ..

ida ahmad said... [Reply to comment]

tgk ok-ok ja gambar semua pemenang! Tahniah anyway!!

Ummul Azkee said... [Reply to comment]

tahniah!bertuahnya..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
berapi iols baca hoooiiiiiiiiiiiiiii
dah jenih cha ya nun alif memang lagu tu laaaaaaaaaaa
bengang jenig deme tak menang la tu

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

tahniah!!!
biar aje mereka berkata, jeles la tu ha ha ha :)
alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...