MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 30, 2015

bila daddy keje..

sian bebudak..kurang kasih sayang dd bizi keje manjang hehe...ahad lepas bawa bebudak g main kat kidzoona kat jj au2 tu..adoi dah mahai la masuk dia skang..aritu RM10 skang tros naik RM13 takpela..budak2 nye pasal...ibu puasa la 2 ari xmakan kekeke...poyo je

bukan selalu bawa diorang main sini..sbulan skali pon blom tentu..tengok kerajinan la..kadang sian nengok diorang lama tak bjalan makan ubat dia bawa je datang sini..sonok abes la diorang dapat main dalam ni..

budak ni la paling suke skali..tak tentu arah dia masuk sini seme nak main hahah


 rambut dah panjang, serabai!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

dd work sbb nak cari duit lebih.. bleh jenjalan/dok otel jauh sket nnt, hehe..

Lea Ismail said... [Reply to comment]

yang penting anak-anak seronokkan

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, owh xsempat lah nak merasa murah masuk kidzoonia...time saya ade anak kot nanti, ntah berapa lah agaknye..tp best sbb budak2 suka main2 kat sini..hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

akk pun dah lama tak bawak anak2 ke shopping mall

Hakimi Hilmi said... [Reply to comment]

RM13 per person per entry? boleh tahan jugak..ape2 pn asal smua happy...:)




PERCUMA Roadtax expiry date reminder

Roadtax Reminder Malaysia


Perbaharui cukai jalan dan insuran disini

Renew Roadtax Malaysia



Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

X per adik serabai pn ttp hensem...
Hai kakak!!!
Jom wasap ngn ibuAqil nak kakak?
Phone no please..
Hihihihihi
Kita wasap wasap... ;D

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

melampau naik rege!!!
lebih 6% tu...

ida ahmad said... [Reply to comment]

macam lengang ja tempat. enjoy la budak2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...