MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 21, 2015

dah lama tak pegi training

 lama sangat dah tak g training last training dulu masa mia umur stahun, 6 tahun lepas.lepas2 tu masuk company baru tak di hantar pon g memana training, last week opis anta g training, adoi ngantuk nye la..speaker tak best straight je xde lawak2 lagi la buat org bosan ngan ngantuk...

pagi kul 10 tu dah ngantuk adoi....tido tapi cover2 tangan xbagi speaker nampak...lepas je lunch kul 3 tu lagi skali mengantuk gile2...tak tahan sangat kita keluar je g surau hahah..pastu membuta terlajak sampai stengah jam lantak kan situ. sebabnye HR dah pesan lantak kau la..kau nak tido ke apa janji bawa sijil,ok la perintah dituruti...saya tido stengah jam pastu bawa balik sijil kekekek...


 selfie seketol slambe je kan g training pakai jeans org lain seme pakai baju keje molek2 hehe lantak la ada aku kesah?
.
kos ni sebenarnya lebih kepad QS..xpasal je aku procurement kena g kos ni 
tp sebab QS ramai dah benti so aku konon2 ganti deme la...nak cukup kan point hehe
xpela atleast kita blaja..dapat ilmu baru


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nieyl said... [Reply to comment]

singgah pagi...
klu training dlam building mmg mengantok kak....:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

selamat training

~aSHa~ said... [Reply to comment]

sib baik sehari je course ni...
ihihih

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Klu penceramah boring mmg ngntuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...