MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 10, 2015

dinner @ Azeezah Al-Ansar Steak House

ari selasa lepas masa on the way amek mia tetiba deah call..dia tanya kat mana?jom g dinner katanya..memang tak plan2 pon..kebetulan plak kita tengah lapo..mmg plan nye pas amek kakak nak g umah mak makan hehe ngelat malas masak makan umah mak...

makan dekat2 je area skolah kakak tu ada kedai western.masa sampai tu diah tak sampai lagi..kita oder la dulu...pastu nengok darwish cam mula xnak dok diam je..apa lagi cargas la makan xtunggu diah hahaha...sorry la rodi..ko tau kan camane dar nye pangai klw g makan luar..tak kenyang nak makan di buatnya..cepat2 makan cepat2 abes haha..diah sampai je ciken cop kita dah licin.

so far dalam keramat ni, klw ciken cop sini la pilihan kita..ayam dia tu dia marinate dengan dia nye bahan sendiri..bukan ciken cop yg frozen kt pasaraya tu tak sedappp.murah pon murah RM10 jek. masa nak bayar tu diah yang kasi duit suh bayar seme...mekaseh rodi banje kami anak banak moga allah murahkan rezeki mama rayyan arramie

kakak baru balik skolah

rayyan usha je kakak makan nak leteww
terbaik!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

lama dah tak makan ala2 western nih

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedapnya

Afne said... [Reply to comment]

sedapnya... nana, kedai ni sblh masjid/surau tu ke? ada 1 kedai tu aku suka mkn beef steak dia. sejak pindah desa petaling x dpt mkn kt sana sbb jauh dgn jln jam lg.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
nampak simple je kan3
tapi sedap yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...