MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 23, 2015

hadiah kuali tefal & colorsplash camera

 alhamdulillah...sonok plak skang dah aktip balik join contest..mcm2 adiah sampai kt umah..kadang tu bila datang parcel ma ngan abah cam eksited nak tau apa isi dalam haha..siap tanya masuk pertandingan apa pulak??aritu dapat adiah kuali tefal tu kita cakap la..masuk pertandingan amek gamba makan roti canai...hahahah....abah kata ada2 je kau ni hahaha....

rajin usaha tangga kejayaan kan?menda bole dapat free kita try la dapatkan free..dalam ekonomi yang tak menentu ngan gst skang ni kita kena la bijak berbelanja....nak dapatkan barang2 free gini la cara dia..xkisah la apa barang pon janji dia free seme orang suke!

ok meh nak update 2 hadiah yg dapat


ni contest UCMAS snap & win
masa ni nak cari teksi lain utk masuk contest skali datang satu teksi parking baik punya depan kita kita
nengok ada tulis snap & win apa lagi cargas la snap

ni hadiah dia colorsplash camera
serius xreti guna haha...mmg aku jual je la ni..kotak dia cam buruk je..harga kt kotak bole tahan RM250
yang ni contest makan roti armor (roti planta roti yg di buat guna majerin armor)
10 grand prize dapat kuali tefal 
.
hadiah diorg pos kat umah pan tefal 24cm klw gugel harga dalam RM150




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Mona Lea said... [Reply to comment]

dah rezeki kan. lagipun senang nak join. ambil gambar je. jangan dilepaskan peluang yang ada

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tefal tu yg best
tahniah nana!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahh best dapat kuali tefal tu..tahniah nana..rajin nana join contest

mama tisya said... [Reply to comment]

best pan tefal tu sbb mhl...rezeki contest dpt adiah mcm2 kn...tp camera tu 1st time gk tgk...ala2 mcm intax camera

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun dh dpt tefal tu..tak sia2 u gigih cari kedai mamak tu hhehehehe

Eda Ejai said... [Reply to comment]

murah rejeki.. seronok tengok.. =D

yana yassin said... [Reply to comment]

Waaah , tahniah . Rajin nya join contest kan .

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

bestkan... :)

tahniah nana :)

Mama Idlan Irsyad said... [Reply to comment]

tahniah nana...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhhhhh menang lagi kak!!! tahniah..hahaha best betul lah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...