MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 14, 2015

HAPPY 7TH BIRTHDAY KAKAK!

opss terlewat sehari entry nye..hehe better late than never omputih kata haha...semalam EL tu pasai xde apa2 entry wish beday kakak...

kononnya plan nak masak la dinner tu pastu potong kek anak banak je...pastu tengahari semalam amrul kata xyah masak la..kita g makan hotel...(makan pree kalau bayo sendiri xkuasa nye aku nak bayo haha) wah..ini sudah bagus..ngam2 plak kena date bday kakak ada plal makan pree kat hotel.rezeki beday kakak la ni..

pas balik keje siap2 bebudak seme tros pecut g hotel, bawa la skali kek beday yang bli kt pistachio jek...skang ni situ la port kita bli kek beday, dah jadi ahli dah..kek sedap & murah jadi ahli dapat la diskaun 10%.

sampai2 je restoran nengok ada 4 meja kawan2 amrul dok tengah oder makan..deme seme outstation & stay hotel tu so alang2 dinner tu kita sambut la skali beday damia situ..

happy birthday kakak..ibu doakan kakak berjaya dunia akhirat, belajar pandai2 jadi anak yang solehah & semoga allah kurniakan kakak kesihatan yang baik amin..

ibu nye cam biasa sirlion steak
 dd salmon steak
 beday girl ciken cop

 adik main lagu beday hehee
 kemain makeup2 sendiri sebelum keluar kita tgh makeup dia pon nak makeup







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki busday mia dpt celebrates kt hotel

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

hepi besday kakak mia!

adda syuhada said... [Reply to comment]

hepi berday kakak mia....bestnyer dia siap celebrate kt hotel...

mshazadoes said... [Reply to comment]

happy besday sygg

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

happy belated bufday mia...yg penting make up sendiri..nampak cun...tu yg best...pandai mia

Afne said... [Reply to comment]

HAPPY BIRTHDAY DAMIA

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Happy birthday mia..
Akk pun suka pistachio siap jd member.suka beli roti2 dia jugak

ayu Ismail said... [Reply to comment]

happy birthday mia..

Ummul Azkee said... [Reply to comment]

salam perkenalan

singgah bw di sini

housewifearts.blogspot.com

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalm nana,
apy belated birthday kakak
anak dara dah sekarang
santek :)
moga sentiasa dalam rahmat & lindungan Allah AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...