MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 27, 2015

ini KELAKAR!

semalam kan...saje la msg mia, padahal dia ada dalam umah je pon..dia dok sebelah tgk upin kat tab..tengok dia dok leka tgk upin dia tu, kita saje la kacau msg tab dia..saje nak test pandai tak dia membalas mesej haha..aritu kan masa blom pandai mengeja mia nak msg dd dia ke, cik umi dia ke..ibu la kena tolong ejaka untuk dia..sejak dia masuk dajah satu & dah lancar menulis & membaca ni baru pestime la test msg ngan dia..

nah nengok la sure korang gelak..hahaha..adoi lawak nye bila dah msg2 camni kan rasa alamak..dah besar sungguh anak aku...cepat je dah pandai nak bahan2 aku balik hahaha...maybe ada yg anggap mia reply msg tu mcm kurang ajar (esp ejek ibu keling la sependa basah la hahah)..tapi aku tak anggap dia  kurang ajar sebab aku treat dia mcm kawan...

nota kaki :
BIYAK LA - BIARLA
MEHEK = MESEJ
 MAKAT = MAKAN
 TAMPAK = NAMPAK
SEMPENDA + SEPENDA
 BELAGAT=BERLAGAK
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

serius sue tak gelak...tapi sue senyum lebar...seronok bila ada anak yg anggap kiter sebagai kawan, dalam masa sama, dia hormat kiter sebagai ibu kan....perkataan ibu still ada dalam mesej tu...sue suke mia ngan nana...

Nafisa81 said... [Reply to comment]

Comey...

nurfadilah suardi said... [Reply to comment]

Pandai dah mia. Tak lama lagi okla tu ejaannya

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

lawak giler mia ni, hahaha!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

seronok sakat budak2 nih..esp yg kecik..dah besr lain plak peelnya..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahahaha comel je haa men mesej2 camtu, dahi saye smpai berkerut2 sbb nak fahamkan apelah dua beranak ni bualkan dlm mesej tu, haha comel! :D

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

ha ha ha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...