MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 2, 2015

kedai makan pak parman @ flat al ridhuan hulu kelang

 alkisah....satu masa dulu masa arwah bapak mertua ada lagi dia ada sekali bawa amrul makan kat kedai ni...amrul pernah cerita arwah belanja dia makan sini..tah kenapa masa tu kita tak join...lupa dah rasanya diorang keluar anak beranak je berdua..

dah lama dah lepas bertahun2...tetiba amrul ajak g carik kedai ni..katanya teringin nak makan kat kedai yang arwah pernah bawa...kita memang tak pernah makan amrul plak baru sekali makan...so sampai2 sana kita tanya apa sedap?dia cakap pece lele ok la bungkus la 2 makan kt umah...

pece lele dia RM7 ikan ada 2 ekor, memang set dia ikan ada 2, pergh!! sedap ko...ikan keli dia goreng garing2 & panas2 kita oder baru dia goreng.sambal dia mantap! pedas mmg terangkat.lepas dari amrul beli tu makan kita pon dah pandai la makan situ hehe..aritu ada la skali lunch ajak adik officemate makan sini.

kedai dia biasa2 je..kedai makan bawah flat al ridhuan kt hulu kelang, kedai orang indonesia memang pure indon punya pece lele.kalau rasa tingin nak try makan pegi je kat waze cari flat al ridhuan hulu kelang, kedai ni dalam kawasan flat tu



 muka cam terlebey eksited hahaha
sebenarnya masa ni amrul wasap gamba dia kat langkawi masa outstation lima aritu dia eksyen makan laksa peberet kita, kita pon eksyen la juga snap pic ni kasi dia makan pece lele pebret dia
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

menarik nmpk...nasi plak dlm daun pisang

zeera lily said... [Reply to comment]

huwa... mujur bukan penggemar ikan keli

mshazadoes said... [Reply to comment]

my fav tue !!!! akk nak order sambal hitam belimbing ada tak??

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
melampau murah rm7hengget dapat dua ketoi ikan
taapiiiiiiiiii
yang dalam pinggan uols ada seketoi ayam pulop tu apa cer???
takkan 7henggt jugaks semua tu????????????? :P

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nampak sedap tu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Dekat je ni klu nk terjah.hehe

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Aduhai na..
Tgh2 mlm nak landing duk tgk mkanan tu berkeroncong blk perut ina..
Hahahaha
Lama c jenguk blog kengkawan..
Rindu kome semua..
Muahxxxxx!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...